Imotski svitnjak

Imotski-svitnjak.com
 
 
Novosti
Ocijenite ovaj članak
(10 glasova)
Post 18 Srpanj 2017 By In Novosti

Kada dobijem rijetku priliku uzeti u ruke tekst Maje Punoš Rebić, unaprijed znam da će među ispisanim riječima, redcima i pasusima odzvanjati anđeoske terce što su ostale upisane u dalmatinsku kolektivnu memoriju kao najvrjednije obilježje našeg bića, ali i najviši estetski kanon kojem svatko od nas teži, jer mu je kroz stoljeća postao imperativom, razlogom ali i modusom opstojnosti. 

Galerija fotografija

Ocijenite ovaj članak
(2 glasova)
Post 29 Ožujak 2017 By In Novosti

Taekwondo klub Imotski početkom travnja bit će domaćin dvaju velikih taekwondo natjecanja.
Tako će se u subotu, 1. travnja, u dvorani srednjoškolskog centra Imotski održati XI Memorijalni taekwondo turnir “Josip Jović” . 

Galerija fotografija

Ocijenite ovaj članak
(0 glasova)
Post 12 Ožujak 2017 By In Novosti

Imotski je danas bio domaćin Regionalnom prvenstvu mažoretkinja – jug. U dvorani imotske srednje škole nastupalo je osam timova koji su u dvadesetak kategorija (solo, duo-trio, mini i velike formacije) u kadetskom, juniorskom i seniorskom uzrastu  tražili  rezultat koji bi im jamčio nastup na državnom prvenstvu.

 

Galerija fotografija

Ocijenite ovaj članak
(0 glasova)
Post 09 Ožujak 2017 By In Novosti

Iz tiska je izišlo novo izdanje monografije „Župe Imotske krajine“ našega poznatog svećenika fra Vjeke Vrčića.

Galerija fotografija

Ocijenite ovaj članak
(3 glasova)
Post 22 Siječanj 2017 By In Novosti

Naklada JURČIĆ ima osobitu čast i zadovoljstvo obavijestiti čitatelje Imotskog Svitnjaka da je  MORLAKOVA PEĆINA, roman autora Nedjeljka Kaveljevića Ždere, izišla iz tiska u mjesecu studenom 2016. godine. Također nam je čast objaviti i termin prve promocije knjige koja će se održati u Zagrebu 31.1.2017. u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića.

Ocijenite ovaj članak
(1 Glas)
Post 08 Siječanj 2017 By In Novosti

Prema podacima TZG Imotski i sustava e-visitor, tijekom 2016. godine u 112 smještajnih objekata u Imotskoj krajini boravio je 5621 gost, a ostvareno je 47036 noćenja. To je porast od 150% u odnosu na rekordnu 2015. godinu u kojoj su ostvarena 18838 noćenja.

Stranica 1 od 8
Nalazite se ovdje: Naslovna Novosti