Imotski svitnjak

Imotski-svitnjak.com
 
 

Taekwondo turnir "Josip Jović" i seniorsko državno prvenstvo Istaknuto

Post 29 Ožujak 2017 In Novosti By

Taekwondo klub Imotski početkom travnja bit će domaćin dvaju velikih taekwondo natjecanja.
Tako će se u subotu, 1. travnja, u dvorani srednjoškolskog centra Imotski održati XI Memorijalni taekwondo turnir “Josip Jović” . 


Svake godine u sklopu obilježavanja godišnjice  pogibije  hrvatskog redarstvenika i domoljuba Josipa Jovića, Taekwondo klub Imotski organizira taekwondo turnir za mlađe kadete, kadete i juniore pod nazivom  Memorijal Josip Jović. Na turniru će nastupiti  klubovi iz cijele Hrvatske, kao i klubovi iz BiH-a te Slovenije, a očekuje se preko 500 sudionika. 

 Ovaj turnir je po broju natjecatelja protekle godine bio najveći u Dalmaciji i jedan od najvećih sportskih događaja u gradu Imotskom te je uvršten u službeni kalendar Hrvatskog taekwondo saveza.
U nedjelju, 2. travnja, u Sportskoj dvorani u Prološcu održati će se seniorsko prvenstvo Hrvatske. Seniorsko PH najvažniji je taekwondo događaj u godini, te će svi klubovi nastupiti u najjačem sastavu. Među sudionicima očekujemo Olimpijke Luciju i Anu Zaninović, brončanu s Olimpijade u Pekingu Martinu Zubčić, dvostruku Europsku prvakinju Ivu Radoš, Olimpijce iz Ria Lovru Brečića i Filipa Grgića, te brojne druge osvajače Europskih i Svjetskih medalja.
Prijave za oba natjecanja su do srijede  29. ožujka (do 23:59 h) na portalu: www.tkd-natjecanja.com.hr
Sve dodatne informacije možete pronaći na  www.taekwondo-imotski.com

Nalazite se ovdje: Naslovna Novosti Taekwondo turnir "Josip Jović" i seniorsko državno prvenstvo